Actual news

Jelenleg nincs aktuális hírünk.

Archive


2022-08-30

Változás a csatona kínálatban!

2022.09.01-én az alábbi csatornák teljesen megszűnnek, minden szolgáltatónál kikerülnek a kínálatból: Digi Animal World, Digi World, Digi Life, H!T Music Channel, Music Channel.

A megszűnő csatornák helyére nálunk új csatornák fognak kerülni.

 

A változás a következő lesz az ANALÓG kínálatban:

Digi Life helyére kerül a DaVinci, a frekvencia továbbra is marad a 599.25 Mhz.

Digi Animal World helyére kerül a Spíler 2 HD, a frekvencia továbbra is marad a 607.25 Mhz.

Digi World helyére kerül a JockyTV, a frekvencia továbbra is marad a 615.25 Mhz.

Az analóg TV készülékeken az átállás automatikus, nem kell készüléket hangolni.

 

A változás a következő lesz a DIGITÁLIS kínálatban:

H!t Music helyére kerül a Filmbox, a csatornahely továbbra is marad a 54.

Music Channel helyére kerül a Moziverzum, a csatornahely továbbra is marad a 55.

Digi World helyére kerül a JockyTV, a csatornahely továbbra is marad a 67.

Digi Life helyére kerül a DaVinci, a csatornahely továbbra is marad a 68.

Digi Animal World helyére kerül a Spíler 2 HD, a csatornahely továbbra is marad a 69.

A legtöbb digitális TV készülék automatikus észleli a csatorna változást és frissíti a csatorna listát.

Ha az Ön készülékén nem találja a csatornákat, akkor egy automatikus csatornakeresést futtasson le.

2022-07-24

Változás a TV csatorna kínálatban!

A csatorna kínálatunkban változás lesz 2022.08.05-én és 2022.09.01-én, mivel több nálunk eddig elérhető csatorna teljesen meg fog szűnni.

A megszűnő csatornák helyére új csatornák fognak kerülni. A változás a következő lesz:

2022.08.05:

A megszűnő DigiSport1 csatorna helyére a frissen induló Match4 csatorna kerül.

A megszűnő DigiSport2 csatorna helyére az Arena4 csatorna kerül.

A megszűnő DigiSport3 csatorna helyére a Spiler 1 csatorna kerül.

 

2022.09.01:

Megszűnő csatornák: Digi Animal World, Digi World, Digi Life, H!T Music Channel, Music Channel

Bekerülő új csatornák: Spíler 2, Moziverzum, Filmbox, Jockey TV, DaVinci Learning

A csatornaváltás pontos paraméterei hamarosan elérhetők lesznek a honlapunkon.

 

2021-10-14

Szolgáltatásunk megszűnik Veszkény településen

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Amint arról már korábbi levelünkben tájékoztattuk Önt, a Satelit Híradástechnikai Kft., mint az i-TV Digitális Távközlési Zrt., az Ön kábeltelevíziós műsorterjesztő szolgáltatójának helyi hálózatüzemeltető Partnere a televíziós szolgáltatást Veszkény településen 2021. október 31-én megszünteti.

Köszönjük, hogy bizalmával sok éven át megtisztelte társaságunkat! Ezúton kívánunk Önnek jó egészséget és további minden jót!

2021-10-04

Facebook, Messenger, Instagram és WhatsApp leállás

Kedves Ügyfelink!

Ahogy a sajtóban is olvashatták, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik.

A hiba megoldása a Sateliten kívül áll, kérjük, emiatt ne keressék ügyfélszolgálatunkat! Megértésüket köszönjük!

2021-05-10

Koronavírus miatti korlátozások az ügyfélszolgálaton

Tisztelt Ügyfelünk!

A koronavírus miatt az ügyfélszolgálati helységünkben egyszerre maximum 1 ügyfél tartózkodhat.
Mivel várakozásra csak az épületen kívül van lehetőség, javasoljuk, hogy ügyeket lehetőség szerint telefonos vagy elektronikus úton intézzék.
Ha mégis a személyes ügyintézés mellett dönt, akkor kérjük egyedül keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Megértésüket köszönjük!

2021-05-01

Satelit fejlesztések Levél településen

Kedves Ügyfeleink!

Távközlési szolgáltatóként a kialakult vírushelyzetben a ránk nehezedő egyik legnagyobb feladat a hirtelen megnövekvő igények kiszolgálása volt, amit többnyire sikeresen tudunk kezelni, de ehhez szükség volt Ügyfelink megértő türelmére is. A tavalyi év közepére a meglévő hálózatot az év első felében hirtelen végrehajtott bővítések során alkalmassá tettük az 500 mbit/s csomagok kiszolgálására is.

Levél településen egy több éves tervezési és előkészítési folyamat után egy új projekt megvalósítása is elindult:

egy új, színtiszta üvegszálas hálózat került megépítésre a korábbi koax hálózat helyett
.

Azért döntöttünk a házig tartó optikai hálózat megépítése mellett, mert bár a meglévő koax hálózat versenyképes és megbízható technológia, amiben bőven van még lehetőség, de a koax hálózat fejlesztésének következő lépcsője helyi vállalkozásként nem lenne gazdaságos. Az optikai hálózat birtokba vételéhez a következő feladat, hogy Előfizetőinket fel kell majd keresnünk és a háztartásokat át kell kapcsolni az új hálózatra.

Ez nekünk háztartásonként 1-2 óra munkával, Előfizetőnknek pedig némi kényelmetlenséggel fog járni, hiszen új kábelt kell behúzni a régi helyére.
Az átkapcsolás költségeit mi viseljük, de Előfizetőink megértésére és türelmére is nagy szükségünk lesz, hogy az új kábelt és az új optikás modemet be tudjuk üzemelni.

Ügyfeleinket az ügyfélszolgálati munkatársak fogják felkeresni az átkapcsolások miatt, időpont egyeztetés céljából.
Az átszerelést általában utcánként vagy körzetenként végezzük, így előfordulhat, hogy egyes Ügyfeleket csak hónapok múlva keresünk fel.
Az egész település átszerelése egy lassú folyamat lesz, hosszú hónapok fognak eltelni, mire minden háztartás átkerülhet az új hálózatra.
Az átszerelés minden Ügyfelünket érinti, mivel a korábbi koax hálózat elbontásra fog kerülni!

Bízunk benne, hogy az új hálózaton még sokáig magas színvonalunk tudjuk kiszolgálni Ügyfeleinket!

 

Az érdeklődők részére pár szóban szeretnénk bemutatni az üvegszálas hálózat előnyeit:

 • Az üvegszálas kábelen a jel optikai formában egy lézer jellel kerül továbbításra szemben a koaxális hálózattal, ahol elektromos formában történik a jel eljuttatása a háztartásokig.
 • Az optikai kábelben nincs fémes vezető, az utcai hálózatnak nincs szüksége folyamatos áram ellátásra. Az optika nagy előnye, hogy mivel nem tartalmaz fémet, az általunk használt bemenő kábelen villám- és túlfeszültségtől sem kell tartani.
 • A koax technológiával szemben az üvegszál a hideg-meleg ingadozásra is érzéketlen, valamint a kábel beázásától sem kell tartani, az üvegszálba nem tud víz jutni, nem korrodál.
 • Optikai kábelen alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy nagyobb letöltési és feltöltési sebesség legyen elérhető, valamint a fény terjedési sebességéből adódóan a válaszidő is nagyságreddel gyorsabb.
2021-04-01

Internethozzáférés az általános iskolai és középiskolai digitális oktatásban résztvevőknek

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendeletének újabb módosítása alapján az alapfokú vagy középfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az alapfokú vagy középfokú nevelés-oktatást folytatóköznevelési intézményben digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2021 áprilisában.

Az ingyenes internetre jogosult Satelit ügyfelek a 30 nap ingyenes internet szolgáltatásra a www.satelit.hu honlapon jelezhetik igényüket a lenti űrlapon 2021. április 08-ig. Az igény beadásához Satelit ügyfél esetén egy számlára (arról a számla ügyfél cím alatti részében található szerződésszámra), valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító ún. oktatási azonosítóra lesz szükség.
 
Az űrlapot a következő címen éri el: http://satelit.hu/digitalisoktatas
 
Aki korábban már sikeresen regisztrált, annnak nem kell újra regisztrálni, a nyilatkozata mindaddig érvényes, amíg a rendelet hatályban marad, vagy amíg az igénylő vissza nem vonja az igényét.
2021-03-09

Optikai kábel szakítás, TV szolgáltatás kiesés

Kedves Ügyfeleink!
 
A mai napon 11 óra körül Budapesten, a Váci úti adatközpontnál elvágtak egy optikai gerinckábelt, ami  miatt országos szinten sok szolgáltatónál van most kimaradást, többek között a mi kábeltévé szolgáltatásunkat is érinti.
 
A budapesti szerelők dolgoznak a hiba kijavításán, de nagyon sok munkát igénylő helyreállítási mukáról van szó, így több órán át tarthat még.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 
Frissítés (17:49):  Budapesten befejezték a kábel javítását, a TV szolgáltatás újra üzemel. Köszönjük a türelmüket!
2021-03-08

Internethozzáférés az alapfokú digitális oktatásban résztvevőknek

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Korm. rendelet által módosított, a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet alapján az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az alapfokú nevelés-oktatást folytatóköznevelési intézményben digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2021 márciusában.

Az ingyenes internetre jogosult Satelit ügyfelek a 30 nap ingyenes internet szolgáltatásra a www.satelit.hu honlapon jelezhetik igényüket a lenti űrlapon március 8. és 26. között. Az igény beadásához Satelit ügyfél esetén egy számlára (arról a számla ügyfél cím alatti részében található szerződésszámra), valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító ún. oktatási azonosítóra lesz szükség.
 
Az űrlapot a következő címen éri el: http://satelit.hu/digitalisoktatas
2021-02-28

Díjmentes otthoni internetszolgáltatás a digitális munkarendű középfokú oktatásban résztvevőknek

A Kormány a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet, ezen rendelet újbóli hatálybalépését, illetve alkalmazhatóságát elrendelő, a veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelet és a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 32/2021. (I. 29.) Korm. rendelet és az egyes veszélyhelyzeti kormányrendeletek módosításáról szóló 86/2021. (II. 27.) Korm. rendelet alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2020 december, 2021 január, február és március hónapjában, összesen négyszer 30 napra.

A díjmentes internetszolgáltatásra jogosult ügyfeleink a támogatást a számlák kibocsátásáig tudták igényelni, így további igények benyújtására már nincs lehetőség.

2021-02-10

Díjmentes otthoni internetszolgáltatás a digitális munkarendű középfokú oktatásban résztvevőknek

A Kormány a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet, ezen rendelet újbóli hatálybalépését, illetve alkalmazhatóságát elrendelő, a veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelet és a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 32/2021. (I. 29.) Korm. rendelet alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2020 december, 2021 január és február hónapjában, összesen háromszor 30 napra.

A díjmentes internetszolgáltatásra jogosult ügyfeleink a támogatást 2020. december 31-ig tudták igényelni, így további igények benyújtására már nincs lehetőség.

A jogosultak a januárban kiküldött februári számlák helyett új számlát fognak kapni.

2021-01-27

Változás az analóg és digitális csatornakiosztásban

A januári számla mellett kiküldött tájékoztatásnak megfeleően 2021 február 1-én változik az analóg és a digitális csatronakiosztás az i-TV Digitális Távközlési Zrt. szolgáltatónál a Satelit Híradástechnikai Kft által üzemeltetett területeken.


Változások az analóg csatornakiosztásban:

 • Az új generációs mobiltelefon (5G hálózatok és az FM rádiók által használt frekvenciákat a televíziós műsorszolgáltatók elhagyják, mivel ezeken a frekvenciákon az adás zavarhatja a többi szolgáltatást. Az ilyen jellegű zavartatás jellemzően előfizetői érdekkörében felmerülő ok miatt keletkezik, így az érintett frekvenciákon az analóg sugárzást meg kell szűntetni.
  A fentiek értelmében csak az analóg kínálatból kikerülnek az alábbi csatornák:
  • Viasat 3, Cool TV, Prime, TLC, RTL Gold, RTL+, Life Network, Fishing & Hunting
 • Továbbá az analóg kínálatban az első négy frekvencia helyre rendre az M1, M2, Duna és M4 csatornák fognak kerülni. Ez a módosítás azt jelenti, hogy ez a 4 csatorna csak helyet fog cserélni a most itt üzemelő csatornákkal.
  • Ahol korábban a Cool TV volt, ott mostantól az M1 csatorna lesz
  • Ahol korábban a ATV volt, ott mostantól az M2 csatorna lesz
  • Ahol korábban a Hír TV volt, ott mostantól az Duna csatorna lesz
  • Ahol korábban a TV2 volt, ott mostantól az M4 Sport csatorna lesz
  • Ahol korábban a M1 volt, ott mostantól az SzuperTV2 csatorna lesz
  • Ahol korábban a M2 volt, ott mostantól az ATV csatorna lesz
  • Ahol korábban a Duna volt, ott mostantól az Hír TV csatorna lesz
  • Ahol korábban a M4 Sport volt, ott mostantól az TV2 csatorna lesz

 

Változások a digitális csatornakiosztásban:

 • A digitális nagy csomag kínálata a következő csatornákkal bővül
  • Cool TV HD,
  • FILM 4,
  • ATV Spirit HD,
  • duck TV,
  • Viasat History HD,
  • Viasat Nature HD

A csatornák egy új frekvenciára kerülnek, amelyet egyes televíziók automatikusan beraknak a programlistába, de néhány gyártó készüléke ezt nem teszi meg, ebben az esetben egy teljes automata keresesést vagy kézi kereséssel az alábbi paraméterek megadva végezzék:

  • Frekvencia: 306000 Khz vagy 306 Mhz
  • Moduláció: 256 QAM
  • Szimbólum sebesség: 6875

 

A változások technikai beállításának idejére a televíziós adásban pár perces kimaradás várható.

A csomagoknak megfelelő aktuális csatornakiosztást a honlapunkon eléri a Kábeltévé menüpontnál a településének kiválasztása után.

 

Jó szórakozást kívánunk!

A Satelit Csapata

 

2021-01-06

Megszűnik az RTL Spike csatorna, helyét a TeenNick veszi át

Az RTL Spike csatorna működését a csatorna tulajdonosa (ViacomCBS Networks International) 2021. január 12-én megszünteti.

Az RTL Spike mellett az MTV-t, a Nickelodeont, a Paramount Channelt is működtető médiavállalat az RTL Spike helyett TeenNick néven indít új tévécsatornát. Ez, ahogy nevében is utal rá, kifejezetten tiniknek szól és elsősorban vígjátékokat fog sugározni. A csatorna váltás automatikus, nincs szükség a készülékek hangolására.

Az eddig az RTL Spike-on sugárzott népszerűbb műsorokat, mint amilyen például a Cobra is, áthelyezik a Paramount Channelre, amely egyébként felveszi a Paramount Network nevet.

2020-12-09

Audió narráció

A Médiatörvény szeptember 19-én hatályba lépő módosítása a 18:30 és 21:30 közötti idősávban a hazai gyártású filmalkotások folyamatos és fokozatos akadálymentesítését írja elő az úgynevezett „Jelentős Befolyásoló Erővel bíró médiaszolgáltatóknak”. Ennek eleget téve november közepétől a TV2 csatornáján is elérhetővé vált a látássérültek számára a narráció (az RTL Klubon már szeptember 19-től elérhető) .

Az audionarrált tartalmak a digitális SD és HD esetében egy kiegészítő hangsávon találhatók, a műsorszám előtt tájékoztató hívja fel a figyelmet arra, hogy ilyen módon is elérhető az adott tartalom.

Emiatt ahol duplán hallható a hang ott ki kell kapcsolni a "hangleírás" vagy "hangos leírás" funkciót az erre alkalmas TV készüléken.
Ez minden TV-n más és más helyen található meg a menüben, beállítási lehetőséget a készüléke használati útmutatójában találhat.
A funkció a Satelit Kft-től független, a beállítási segítségért a készüléke használati útmutatóját vagy a gyártójának ügyfélszolgálatát keresse.


A leggyakoribb TV készülékeknél a beállítása általában a következő:

 • Samsung TV-k esetében a távirányítón meg kell keresni az AD/SUBT. gomobot. Ezt követően feljön egy menü. Ott a "Hangos ismertetés" menüpontot kell KI/BE kapcsolni.

 • Régebbi LG készülékek: a távirányítón a Q.menu gombot megnyomva a "Hang leírás"-t lehet KI/BE kapcsolni, vagy a "Settings" gombot megnyomva a távirányítón az Opció -> Nem hathatós támogatás -> Hang leírás -> menünél KI/BE.

 • Újabb LG készülékeknél: Q.menü a távirányítón -> Speciális -> Kisegítő lehetőségek -> Hangos leírás -> KI/BE.

Az audió narrált hangsáv a készüléken az audió adatfolyam választásnál "qad" vagy "nar" speciális nyelvként található.

2020-12-09

Eurosport 1 és Eurosport 2 már HD minőségben

Tisztelt Előfizetőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Eurosport és Eurosport 2 csatornák a korábbi SD felbontás helyett a továbbiakban jobb, részletgazdagabb HD minőségben érhetők el.
A változást a legtöbb TV készülék autómatikusan észleli, így nincs szükség semilyen beállításra az Önök készülékén!

 

Tisztelettel:
Satelit Kft

2020-11-23

Rendkívüli intézkedéseink a koronavírus miatt

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Önök, illetve munkatársaink egészsége védelme érdekében személyes ügyfélszogálatunkat zárva tartjuk. Természetesen továbbra is rendelkezésre állunk telefonos, ügyfélkapus és e-mailes elérhetőségeinken!

Elérhetőségeink: http://satelit-kft.hu/kapcsolat

Megértésüket köszönjük!

2020-11-14

Internethozzáférés a digitális oktatásban résztvevőknek

A kormányzat bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napra.

Az ingyenes internetre jogosult Satelit ügyfelek a 30 nap ingyenes internet szolgáltatásra a www.satelit.hu honlapon jelezhetik igényüket november 18. és 27. között. Az igény beadásához Satelit ügyfél esetén egy számlára (arról a számla ügyfél cím alatti részében található szerződésszámra), valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító ún. oktatási azonosítóra lesz szükség.
 
Az űrlapot a következő címen éri el: http://satelit.hu/digitalisoktatas
2020-09-21

Audionarrált tartalom

A Médiatörvény szeptember 19-én hatályba lépő módosítása a 18:30 és 21:30 közötti idősávban a hazai gyártású filmalkotások folyamatos és fokozatos akadálymentesítését írja elő az úgynevezett „Jelentős Befolyásoló Erővel bíró médiaszolgáltatóknak”. Ennek eleget téve szeptember 19-től az RTL Klubon a látássérültek "A mi kis falunk" című sorozat új évadának nyitó epizódját és utána a többi részt is már audionarrálással hallhatják a nézők.

Az audionarrált tartalmak a digitális SD és HD esetében egy kiegészítő hangsávon lesznek elérhetők, a műsorszám előtt tájékoztató hívja fel a figyelmet arra, hogy ilyen módon is elérhető az adott tartalom.

Emiatt ahol duplán hallható a hang ott ki kell kapcsolni a "hangleírás" vagy "hangos leírás" funkciót az erre alkalmas TV készüléken.
Ez minden TV-n más és más helyen található meg a menüben, beállítási lehetőséget a készüléke használati útmutatójában találhat.
A funkció a Satelit Kft-től független, a beállítási segítségért a készüléke használati útmutatóját vagy a gyártójának ügyfélszolgálatát keresse.


A leggyakoribb TV készülékeknél a beállítása általában a következő:

 • Samsung TV-k esetében a távirányítón meg kell keresni az AD/SUBT. gomobot. Ezt követően feljön egy menü. Ott a "Hangos ismertetés" menüpontot kell KI/BE kapcsolni.

 • Régebbi LG készülékek: a távirányítón a Q.menu gombot megnyomva a "Hang leírás"-t lehet KI/BE kapcsolni, vagy a "Settings" gombot megnyomva a távirányítón az Opció -> Nem hathatós támogatás -> Hang leírás -> menünél KI/BE.

 • Újabb LG készülékeknél: Q.menü a távirányítón -> Speciális -> Kisegítő lehetőségek -> Hangos leírás -> KI/BE.

2020-08-13

Változás a veszkényi digitális teszt adásban

Tisztelt Előfizetőink!

Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy a veszkényi digitális teszt adásunkban a következő csatornákat egy új digitális frekvencián találják:
Viasat 3
AXN
Viasat History
Prime

Frekvencia: 610 Mhz (610000 Khz)

Az átállásra azért volt szükség, mert egyes csatornáknak megemelkedett a bitsebessége, ami több csatornánál gyakori "kockásodást" okozott.
Egyes TV készülékek automatikusan frissítik a csatorna listájukat, de vannak olyanok, amelyeknél a fenti 4 csatorna behangolásához az automata keresést el kell indítani.
A változás az analóg TV szolgáltatást nem érinti.

Megértését köszönjük!

2020-07-21

Új internet csomagok 2020.augusztus 1-től.

Tisztelt Előfizetők!

Örömmel tapasztaljuk, hogy sokakhoz elért a hír, hogy jövő hónaptól új, megemelt sebességű internet csomagok válnak elérhetővé.
Az érdeklődő hívások és üzenetek magas száma miatt jobbnak láttuk összefoglalni a leggyakrabban feltett kérdések.

Már most meg lehet rendelni a csomagokat?
A csomagok csak augusztus 1-től lesznek elérhetők. A beérkezett igényeket már elkezdjük feldolgozni, de a szerződéseket legkorábban augusztus 3.-ám fogjuk tudni postára adni.
Mivel a hónap végéhez és az új csomagok bevezetéséhez közeledve várhatóan meg fog emelkedni a telefonos megkeresések száma, ezzel együtt a várakozási idő is, így mindenképp a következőket javasoljuk:
A csomag váltási szándékát e-mail-ban küldje el az info@satelit-kft.hu címre. Az üzenetben szerepeljen a szerződő neve, szerződés száma, előfizetés címe, egy telefonszám, valamint hogy melyik csomagra szeretne váltani. Ezután az ügyfélszolgálat felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szükség van eszközt cserélni a lakásban?
Előfordulhat, hogy olyan csomagot választ, amelyhez szükséges az általunk kihelyezett modemet újabbra cserélni, de a legtöbb új csomagot a jelenleg kihelyezett eszközzel fogjuk továbbra is kiszolgálni. Amennyiben szükség van cserére, azt az ügyfélszolgálatunk mindenképp jelzi és időpontot egyeztet a cseréhez. A sebesség emelkedés miatti szükséges modem csere Önnek nem jár extra költséggel.
Azt, hogy az Ön saját (wifi) routere milyen sebességre alkalmas, azt a router gyári leírásában vagy a gyártójának a honlapján tudja ellenőrizni.

Milyen a garantált és maximális sebességei az új csomagoknak?
Minden csomagnak a sebességre vonatkozó paramétereit az augusztus 1-től érvényes ÁSZF 1/A mellékletében találja.

Amennyiben további kérdése van keressen minket elérhetőségeinken.
Lehetőség szerint kérdéseit e-mail üzenetben küldje el.

Köszönettel:
Satelit Kft.

2020-06-15

Visszatér a DIGI Sport 1 az analóg csatornák közé

Tisztelt Ügyfelünk!

A nyáriszünet kezdetével az analóg kiosztásban ideiglensen továbbított M5 csatorna helyére visszakerül a csatornakiosztásnak megfelelően a DIGI Sport 1 csatorna.

A digitális kiosztást ez a változtatás nem érinti, a tévé készüléket nem kell újrahangolni!

Satelit Kft.

2020-06-01

Újra nyit az ügyfélszolgálati irodánk

Kedves Ügyfeleink!

2020. június 2-től újra megnyitjuk Levélen az ügyfélszolgálati irodáinkat.

Önök és szeretteik védelmében továbbra is azt kérjük, hogy lehetőleg a személyes ügyintézés helyett válasszák a telefonos vagy elektronikus (email, ügyfélkapu) ügyintézést. Telefonos ügyfélszolgálatunkon a 1275-ös telefonszámon keresztül kollégáink minden nap várják hívásaikat 8:00 és 20:00 között.

Amennyiben úgy döntenek, hogy mégis személyesen jönnek el ügyfélfogadási irodánkba, szívesen látjuk Önöket, azonban mindannyiunk védelmében az alábbi intézkedések lesznek érvényben:

 • Az ügyféltér várakozás céljából továbbra is zárva lesz, kizárólag azok lehetnek irodáinkban, akik épp munkatársunknál sorra kerülnek.

 • Kérjük, várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5-2 méteres távolság megtartására.

 • Az ügyintézésre kérjük, minden alkalommal egyedül érkezzenek.

 • Az ügyféltérbe belépve kötelező a maszk viselete, illetve ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.

 • Javasoljuk, hogy számláikat online bankkártyával, utalással, ügyfélkapun keresztül vagy csekkbefizetéssel egyenlítsék ki.Köszönjük megértésüket, és jó egészséget kívánunk!

2020-06-01

Frekvencia változás (Veszkény digitális)

Kedves Ügyfeleink!

2020. június 2-tól a következő digitális csatornák vételi frekvenciája megváltozik:

TV2 Comedy, RTL Gold, RTL +, Fishing and hunting, Prime, DikH, Sláger TV

A csatornák új vételi helye: 602 Mhz

Ha a digitális készüléke automatikusan nem frissíti a csatornalistát, akkor egy automatikus keresést kell elindítani.

2020-05-01

TÁJÉKOZTATÁS SZÁMLÁZÁSRÓL (TELEFON)

Tisztelt Ügyfelünk!

Az aktuális számla leveleink mellől tévedésből lemarad a küldött számlával kapcsolatosan az alábbi tájékoztatás:

Számlatechnikai okokból 2020. májusától a telefon számlákat hó elején fogjuk elkészíteni, ami az elmúlt hónap forgalmi díjait, és az aktuális hónap havi díját tartalmazza a jövőben.

A most elkészült számlán így a 2020 március 15-től április 30-ig tartó időszakra vonatkozóan számláztuk ki a forgalmi díjakat, ahogy eddig is tettük volna. A telefon havi díjakhoz viszont így az átfordulás miatt 2020. márcus és április mellett a májusi havi díj is kiszámlázásra került, hosszabb fizetési határidővel.

Júniustól tehát majd rendre az aktuális havi díj, és az előző hónap forgalma kerül kiszámlázásra.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért! Megértését köszönjük!

Tisztelettel a Satelit Kft. nevében:
Lajos Dániel

2020-05-01

Számlaszám változás!

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk hogy a számlaszámunk 2020.05.01-ével a következőre módosult:

Számlaszám: 1160 0006 0000 0000 8579 2627
IBAN: HU28 1160 0006 0000 0000 8579 2627

Satelit Kft.

2020-03-20

Rendkívüli intézkedéseink a koronavírus miatt

Tisztelt Ügyfelünk!

Az Önök, illetve munkatársaink egészsége védelme érdekében személyes ügyfélszogálatunkat zárva tartjuk. Természetesen továbbra is rendelkezésre állunk telefonos, ügyfélkapus és e-mailes elérhetőségeinken!

Szerelő kollégáink érdekében kérjük, hogy ha bármilyen fertőző betegségre utaló tünetet észlelne saját magán vagy a közvetlen környezetében élőkön, jelezze azt kollégáinknak!
Amennyiben a munka jellege halasztható, ha teheti, egyeztessen Ügyfélszgálatunkkal későbbi időpontot! Ha a munka nem halasztható (pl. hiba vagy létesítés miatt) kérjük, hogy segítse kollégáinkat, hogy a szerelési mukákat biztonságosan tudják elvégezni!
Kérjük, a kézfogást átmenetileg kerüljék!

Megértésüket köszönjük!

2020-03-18

Ideiglenesen elérhető az M5 csatorna az analóg csatorák között

Tisztelt Ügyfelünk!

Az iskolai bezárások miatt a tanítás segítését az M5 csatorna végzi. A csatorna megtalálható kínálatunkban, de csak a digitális vételre alkalmas készülékeken elérhető.
Azért, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a csatorna a régi készülékeken is, március 19-től analóg kínálatban ideiglenesen a DIGI Sport 1 helyén az M5 adását továbbítjuk. Így a legkisebb csomagban digitális és analóg adásban is megtalálható a csatorna.
A járványügyi helyzet rendeződését követően a korábbi csatornakiosztást visszaállítjuk. A digitális kiosztást ez a változtatás nem érinti, a tévé készüléket nem kell újrahangolni!

Megértését köszönjük, jó egészséget kívánunk!

2020-03-01

Hálózatfejlesztési munkák

Tisztelt Ügyfelünk!
A Satelit Híradástechnikai Kft. idén is folytatja az előző években megkezdett hálózatfejlesztési munkálatokat.
A fejlesztéseknek köszönhetően egyre nagyobb sebességű csomagok váltak eddig is elérhetővé és idén is további gyorsítást tervezünk. Egyes területeken már elkezdődött az optikai hálózat kiépítése is, a korábbi koax hálózat optikaira való átépítése. Reméljük, hogy minél előbb mindenhol megtörténik a technológiai váltás és a réz kábelek kábelek helyét átveszi az üvegszálas kábel.

A hálózatfejlesztés során a tecnikusok a szükséges gallyazási munkákat is végzik, mivel a legtöbb helyen új kábeleket húznak ki és szinte midnen oszlopnál szerelnek.

Megkérjük Önöket, hogy a munkavégzés alatt segítség a kollégák munkáját, például azzal, hogy ha megoldható, akkor a kábelezés idejére ne a légkábelek alá parkoljanak.Köszönettel:
Satelit Kft.